Αισιοδοξία στον ξενοδοχειακό τομέα της Βαρκελώνης εν όψει του Πάσχα

Μετά τις οικονομικές συνέπειες που προκάλεσε η πανδημία και παρά το ξέσπασμα του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, φαίνεται ότι ο τουρισμός στη Βαρκελώνη επανενεργοποιείται ξανά. Με το 83% των ξενοδοχείων της να είναι ανοιχτά, οι ξενοδόχοι στη Βαρκελώνη είναι αισιόδοξοι για τους επόμενους μήνες.

Ο ξενοδοχειακός Τομέας εκτιμά ότι θα επιτύχει πληρότητα 80% κατά τη διάρκεια του Πάσχα, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 και 17 Απριλίου. Είναι επίσης αισιόδοξος για την καλοκαιρινή περίοδο και αναμένει να έχει ανοιχτό ολόκληρο το πάτωμα του ξενοδοχείου της πόλης.

Αν και ο ρυθμός των κρατήσεων ήταν ενθαρρυντικός τις τελευταίες εβδομάδες, ο κύκλος εργασιών των ξενοδοχείων που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής απέχει πολύ από τα στοιχεία πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Ακολουθώντας την τάση πόλεων όπως το Τόκιο, το Μπουένος Άιρες ή το Άμστερνταμ, που έχουν Μοντέλο πελάτη παρόμοιο με αυτό της Βαρκελώνης, το ξενοδοχειακό εργοστάσιο της Βαρκελώνης κινείται προς την επανενεργοποίηση, η οποία συμπίπτει με την ώθηση της τουριστικής δραστηριότητας στον τομέα της αναψυχής αλλά και των επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *